(ВІДЕО) Сергій Дейнеко: Прикордонники мужньо протистоять ворогу та укріплюють державний кордон України

НАЗАД
09 листопада 2022 10:06

Про це Голова Державної прикордонної служби України зазначив перебуваючи на позиціях прикордонників на Донеччині та Харківщині.

Сергій Дейнеко відмітив ефективні дії підрозділів відомства, які у складі Сил оборони мужньо протистоять ворогу та звільняють українські території від російських окупантів. Він також наголосив на необхідності подальшого укріплення позицій.

Керівник Держприкордонслужби детально ознайомився з завданнями, які прикордонники наразі виконують у тісній взаємодії з іншими українськими захисниками та для укріплення державного кордону на вже деокупованих напрямках. Він наголосив, що прикордонники щоденно під ворожими обстрілами та, попри це, продовжують укріплювати держрубіж, а вмілі дії на лінії фронту дозволяють знищувати загарбників відбиваючи їх атаки та позбавляти ворога можливості ведення розвідки.

Також він зустрівся з командувачем Східного угруповання військ Олександром Сирським, з яким детально обговорив залученість до оборони країни прикордонних підрозділів, подальші кроки посилення обороноздатності важливих напрямків та забезпечення особового складу.

У ході роботи Голова Державної прикордонної служби України безпосередньо побував у місцях несення служби військовослужбовцями, в тому числі й на Бахмутському напрямку, і перевірив умови їх перебування.

На кожній з позиції Сергій Дейнеко проговорював з керівниками прикордонних підрозділів питання забезпеченості найнеобхіднішим, від речей - до озброєння і технічних засобів.

Він подякував прикордонникам за службу, за їх мужність і незламність, а також вручив охоронцям кордону державні нагороди та відзнаки служби.

"Ви справжні захисники, справжні сини своєї держави. Це наша земля і ми не маємо права відступати. І тому будемо боронити свою країну до повної перемоги!" - наголосив Сергій Дейнеко.

У спілкуванні з керівниками підрозділів очільник відомства наголосив на збереженні життя та здоров’я військовослужбовців, адже життя кожного – найвища для нас цінність.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси